Bacrotech » Kemian- ja elintarviketeollisuuden raaka- ja lisäaineet

Bacrotech Oy

Perheyritys Bacrotech Oy jatkaa Tekcem Oy:n menestyksekästä 30 -vuotista uraa maahantuonnissa ja raaka-ainekaupassa. Keskitymme vuodesta 2014 alkaen sekä maahantuontiin että agentuuritoimintaan. Tarjoamme joustavaa ja tarpeita vastaavaa, hyvää asiakaspalvelua.

 

Toimitamme yhteistyössä kansainvälisten tunnettujen päämiestemme kanssa laadukkaita, tutkittuja ja sertifioituja kemianteollisuuden tuotteita. Tuotevalikoimamme kattaa raaka-aineita ja lisäaineita mm. kosmetiikka-, pesuaine-, metalli-, muovi-, terveydenhoito-, eläinravinne-, kasviravinne-,  kaivos-, sekä paperiteollisuudelle.

 

Varastomme Helsingissä sekä suorat toimitukset eri tehtailta Euroopasta ja Aasiasta takaa raaka-aine-erien joustavan jakelun asiakkaillemme.  Pakkausvaihtoehtoja on tuotteista riippuen useita: piensäkeistä suursäkkeihin ja tynnyreistä nestebulkkiin. Emme rajoita asiakkaidemme tilauksia minimipakkauskokoihin tai tilausmääriin vaan toimitamme useimmissa tuotteissa myös pieneriä.

 

Perusvalikoimamme lisäksi sourcing -palvelumme auttaa asiakasta löytämään uusia raaka-aineita. Hyvät päämiessuhteemme mahdollistavat myös asiakkaalle räätälöityjen ratkaisujen tarjoamisen. Tarjoamme myös sopimusvalmistusta avaimet käteen -periaatteella.

 

Kotisivujen suunnittelua

Paraistentie 11 A 11
00280 Helsinki, Finland

 

PUH: (09) 4342 280

Email: infobacrotech.fi

Top